Rekordévet zárt a pénztárgépgyártó cégcsoport

Rekordévet zárt tavaly a Laurel cégcsoport: árbevételét az előző évi 3,4 milliárd forintról 4,8 milliárd forintra növelte az előzetes adatok szerint 2014-ben - közölte a pénztárgépek gyártásával, forgalmazásával és online átállításával foglalkozó társaság az MTI-vel hétfőn.

Rekordévet zárt a pénztárgépgyártó cégcsoport 

A 22 éve működő csoport kiemelkedő teljesítménye jelentős részben a kasszák online átállításának tudható be.

A közlemény idézi Bessenyei Istvánt, a társaság tulajdonos ügyvezetőjét, aki elmondta: a megszokotthoz képest három-négyszeres kapacitással dolgoztak, hogy vállalásaikat az elvárt minőségben és határidőre teljesítsék. 

Hozzátette: gyakorlatilag az eddig kihelyezett rendszereik mindegyikét online kasszává kellett átalakítani 2014-ben. Tájékoztatása szerint a vállalkozás mintegy 16 ezer kasszát kezel, amelyből 4,5 ezren az általa fejlesztett Laura kasszarendszer fut. 

Ez a szektorban egyedülálló stabilitást ad a cégnek, de egyszerre jelentett rengeteg munkát is, mivel minden ügyfelüket szorította a törvényi határidő. Az igények szinte egyidejű kiszolgálásához időszakosan bővítették a cég létszámát is, a társaság átlaglétszáma 109 fő volt tavaly - tudatta a társaság.

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: