Szakmai rendezvények a regionális fejlesztési eredmények bemutatására

Közös rendezvénysorozatot indított a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) és a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., a cél az Új Széchenyi Terv keretében megvalósított gazdaságfejlesztési és regionális fejlesztési eredmények ismertetése és mintaprojektek bemutatása.

MTI - A MAG az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében ismerteti: a rendezvények áttekintést adnak a régiókban megvalósult uniós fejlesztésekről, a 2007-2013-as programozási időszak zárásáról.

Az irányító hatóság képviselői összegzik a régiós eredményeket, a közreműködő szervezet vezetői pedig a pályázatok lebonyolításának tapasztalatairól számolnak be.

A konferenciák keretében bemutatják a legkiemelkedőbb projekteket, értékelik a régiós és gazdaságfejlesztési projektek hatásait. A projektvezetők beszámolnak saját sikeres projektjeikről, eredményeikről, tapasztalataikról.

Az eseménysorozat résztvevői sikeres uniós projekteket megvalósító cégek, önkormányzatok, civil szervezetek képviselői. A rendezvények során tájékozódhatnak a 2014-2020-as pályázati időszakról és a további fejlesztéseikhez leginkább illeszkedő új forrásokról is.

A rendezvénysorozat hét helyszínen zajlik, minden régió egy-egy nagyvárosában, október végén és novemberben - közölte a MAG.
Megosztás a Google Pluson