Új arculatot tervez az ÁAK a megmaradt feladatához

MTI - Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. gyorsított tárgyalásos közbeszerzést írt ki kommunikációs ügynökségi szolgáltatásokra, amelyek célja a megmaradt díjbeszedési feladathoz igazodó új arculat megteremtése - a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Az ÁAK közútkezelői tevékenységét a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére adja át november elsején.

Így az ÁAK feladata csak a magyarországi országos közutakon a használatarányos díjszedés, valamint az egyetemes útdíj szolgáltatás és a díjellenőrzés támogatása lesz.

A nyertes ajánlattevő feladata lesz - egyebek mellett - a cég új arculatának kialakítása, weboldalának átalakítása, továbbá az online kampányanyagok kreatív tervezése és kivitelezése is.

Az ajánlatkérő nettó 40 millió forint keretösszeget irányzott elő a feladatok elvégzésére, de ez 20 százalékkal csökkenhet.

Nem tehet ajánlatot az a cég, amelynek az utóbbi három üzleti évben nem volt kreatív anyagok tervezéséből, gyártásából összesen legalább nettó 10 millió, médiatervezésből, médiavásárlásból legalább nettó 20 millió, illetve nyomdai szolgáltatásból legalább nettó 10 millió forint árbevétele.

A közbeszerzésre október 9-ig lehet jelentkezni. A második fordulóba jutottakat október 15-ig értesíti az ajánlatkérő.

A gyorsított tárgyalásos eljárási formát azzal indokolta az ÁAK, hogy tevékenységi körének változása – többek között – érinti a nevét és a logóját, a weboldalát, továbbá az utazó közönség felé történő tájékoztatási kötelezettségét is.
 
A rendelkezésére álló idő viszont már egy hónapnál is kevesebb ezekre.
 
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: