Online tévészolgáltatást indított a UPC

Online tévészolgáltatást indított a UPC, a társaság digitális kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizető ügyfelei akár 70 TV-csatornát nézhetnek mobilon, táblagépen, illetve asztali- vagy hordozható számítógépen, bárhol Magyarországon - közölte a UPC pénteken az MTI-vel.


A Horizon Go elnevezésű online szolgáltatás csütörtök óta érhető el iOS és Android operációs rendszereket futtató készülékeken. Használatához csupán  regisztráció szükséges, illetve egy szélessávú kapcsolattal rendelkező mobileszköz, vagy számítógép. 

A UPC digitális kábeltelevíziós ügyfelei előfizetésüknek megfelelően akár 70 csatorna kínálatából válogathatnak, amelyeket előfizetésenként 3 különböző eszközön nézhetnek külön-külön.  

A felhasználók mobiljukkal távirányítóként csatornát válthatnak TV-készülékeiken, illetve segítségével távolról is rögzíthetnek műsorokat, ha arra alkalmas médiabox-szal rendelkeznek. A szülői zár opcióval pedig korhatárok szerint korlátozhatják a műsorokat. 

A közleményben emlékeztetnek, hogy a UPC tavaly novemberben létrehozta díjmentes országos lakossági wifi-hálózatát, UPC Wi-Free néven, melyre a cég ügyfelei mobileszközeikkel csatlakozhatnak. Magyarországon már több, mint 300 ezer, Európa szerte pedig több millió ilyen hotspot érhető el ingyen. 

A UPC Wi-Free hálózatára csatlakozva a most bevezetett Horizon Go szolgáltatással a társaság ügyfelei bárhol Magyarországon, akár adatforgalmi díj nélkül is élvezhetik a kábeltelevíziós csatornakínálat tartalmait.

Szintén novemberben vezette be a UPC azt az alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a szolgáltató ügyfelei mobil eszközökön is használják vezetékes hangszolgáltatásukat az otthonival megegyező percdíjakért.  

Severina Pascu, a UPC Magyarország Kft. ügyvezető-igazgatója "a korlátok nélküli szórakoztatás korszaka felé tett újabb lépésként" értékelte az új szolgáltatás bevezetését a közlemény szerint.

A UPC húsz éve van jelen Magyarországon és ez idő alatt mintegy 1 milliárd eurónyi befektetést valósított meg akvizíciókra és műszaki fejlesztésekre. A televízió-, internet- és telefonszolgáltató cég Magyarországon mintegy másfélmillió háztartást ér el. 

A UPC Magyarország anyavállalata a Liberty Global kábelszolgáltató, amely 14 országban mintegy 25 millió ügyfelet szolgál ki.

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: