Új platformra kerül át a MOHAnet alkalmazás

Univerzális platformra kerül át a biztonságtechnikai eszközöket gyártó és fejlesztő MOHAnet Mobilsystems Zrt. összes alkalmazása, ezáltal egy készülék többféle célra is használható - közölte a MOHAnet az MTI-vel csütörtökön.


Az integrált szolgáltatási platform lehetővé teszi a gépek kommunikációját, amely által a hálózat kényelmi funkciókkal is felruházható, az ingatlanok esetében például a locsoló- vagy a fűtőrendszer irányítása, a garázskapu vagy az elektromos redőnyök mozgatása vezérelhető egy felületen - írták. 

A vállalt szerint a megújult biztonságtechnikai eszközökkel a távfelügyeleti lehetőségek szélesebb körben lesznek alkalmazhatók, másrészt teljes hálózatok ellenőrzése válik lehetővé, és a begyűjthető információ komplexitása is jelentősen növekedik majd.

A cég pályázati támogatásoktól megtisztított árbevétele 3 százalékkal, 308 millió forintra növekedett 2014-ben, miközben adózás előtti eredménye meghaladta a 10 millió forintot, idén pedig 8-10 százalékos bővülésre számít - mondta a vállalat az MTI érdeklődésére.

A társaság azt is közölte, hogy idén nagyobb intenzitással terjeszkedik a nemzetközi piacokon, ennek keretében a Magyar Telekom öt európai országban, 15 partner részére mutatja be a MOHAnet technológiai megoldásait.

A 2006-ban alapított, GPRS (General Packet Radio Service) technológián alapuló távfelügyeleti, logisztikai és telemetriás rendszereket fejlesztő és gyártó cég jelenleg országosan 140 viszonteladó partnerrel, és rajtuk keresztül több mint 16 ezer végfelhasználóval rendelkezik.

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: