Pályázati szemle a Profit Systemtől

Lépjen ki cégével a világpiacra - IKT szektort támogató pályázattal!
KKV-k pályázhatnak hamarosan az EU Horizon 2020 programjába való bekapcsolódás előkészítésére, ezzel összefüggő tanácsadásra, képzésre, a piacra jutás támogatására, szakmai (IVSZ) tanúsítvány megszerzésére. 75%-os támogatási intenzitás mellett akár 20 millió Ft igényelhető, melynek segítségével az IKT-val foglalkozó vállalkozások ténylegesen megjelenhetnek a nemzetközi piacokon. Készüljön fel MOST!

 
Pályázat könnyűzenei koncertek megvalósítására!
Magyarországi könnyűzenei, világ- és népzenei, jazz-produkciók megvalósításának 100%-os támogatására pályázhatnak természetes és jogi személyek.
 
Pályázat hangversenyek rendezésére!
Külföldi művészek és együttesek felléptetésére, magyarországi helyszíneken szakemberek fogadására pályázhatnak - saját forrás biztosítása nélkül - a magyarországi hangversenyt rendező természetes és jogi személyek.
 
A Pest megyében meghirdetett Fiatalok vállalkozóvá válása program létszámkerete betelt!
A programba maximum 1500 fő vonható be és regisztráltak száma már elérte ezt a létszámot, ezért aki március 18. után jelentkezik, az tartaléklistára kerül.

 
Forrásemelés az egyházi épületenergetikai pályázatban!
Jelentős forrásemelés történt az egyházi épületek eneregetikai fejlesztését támogató pályázati kiírásban. Tekintettel a nagyszámú pályázat beérkezésére és az eredetileg meghirdetett keretet további 1,2 Mrd forinttal megemelték. A konstrukció megemelt kerete 1,7 Mrd Ft.
 
Az Ipari Parkok, valamint a Tudományos és Technológia Parkok nagyobb eséllyel szerezhetnek támogatást!
Pályázzon a címre!
A pályázat célja, hogy lehetőséget adjon a fenti címek elnyerésére gazdasági társaságok, önkormányzatok számára, amelyek vonzó befektetési környezetet teremtenek a vállalkozásoknak korszerű telephely kialakításával és emelt szintű szolgáltatás nyújtásával. Az Ipari Parkok és a Tudományos és Technológia Parkok számára a következő időszakban több pályázati felhívást is kiírnak majd, ezért érdemes most megszerezni a címeket!
 
Pályázat új vállalkozások létrehozásának ösztönzésére!
Az Idea Challenge 2014 program versenye keretében támogatják az átütő, előremutató ötleteket megvalósító vállalkozás indítását tervező fiatal innovátorokat és korai szakaszban jár startup vállalkozásokat. IKT a középpontban - akár 40 000 Eurós díjazásért!
 
Pénzügyi, közgazdasági oktatás támogatása!
Pénzügyi, közgazdasági oktatás fejlesztésének támogatására pályázhatnak oktatási intézmények, civil- és nonprofit szervezetek, könyvtárak. Akár 500 ezer Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető többek között technikai korszerűsítésre, szakirodalom fejlesztésére, szakmai rendezvényekre.
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: