Hír Vadász - Pályázati hírek

Beindul Baranya! Pályázat vállalkozóvá válásra!
Pályázatot hirdettek a vállalkozóvá válást elősegítő támogatás igénybevételére, melynek célja az álláskeresők, vagy a rehabilitációs járadékban részesülők vállalkozói készségének előmozdítása, saját vállalkozás beindítására való ösztönzése. A tét több mint 2 millió Ft pályázónként, 80%-os támogatási intenzitás mellett! Akár bértámogatással kombinálva! A részletekért kattintson!

Start-upok piacra jutásának támogatása!
A Climate-KIC hazánkban immár másodszor hirdeti meg európai módszertanú, inkubációs programját, melynek keretében az ötlettel pályázó start-upok megtanulják a piacra lépéshez szükséges üzleti tervezés és az üzletfejlesztés mesterfogásait, majd az ötletük piaci elindításához nemzetközi hálózati támogatást  és direkt pénzügyi támogatást kapnak.

Innovációs versenypályázat start-upoknak!
Start-up ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások pályázhatnak a most meghirdetett innovációs versenyre, melynek fődíja 150 ezer Euró.
Tudás és innovációs társulások létrehozására pályáztat Brüsszel!
Két újabb tudás és innovációs közösség (KIC) létrehozására hirdettek pályázatot az Európai Unió Horizont 2020 kutatás-fejlesztési és innovációs programja keretében. A két tématerület: 1) innováció az egészséges élethez és aktív öregedéshez; valamint 2) nyersanyagok: fenntartható feltárás, - kitermelés, feldolgozás, újrahasznosítás és helyettesítés.
Meghosszabbított határidő az Észak-alföldi telephelyfejlesztés pályázatban!
Az Észak-Alföldön, a Tisza-tó térségében megvalósuló telephelyfejlesztést támogató pályázati felhívás beadási határidejét 2014. április 4-ig meghosszabbították.
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: