Új vezér került a Quantis élére

Ertl Pál elnök-vezérigazgató irányításával folytatja tevékenységét Magyarország vezető pénzügyi közvetítő és tanácsadó vállalatcsoportjának holdingja, a Quantis Holding Zrt. - korábban Brókernet néven ismert céget eddig Kostevc Péter vezette.
 
Új elnök-vezérigazgató irányítja az egykor Brókernetma a Quantis Holding Zrt.-t.  Az új első számú vezető az alapító Kostevc Péter váltja a poston. Ertl Pál elnök-vezérigazgató 2013 nyarán csatlakozott a piacvezető cégcsoporthoz mint a holding vezérigazgató-helyettese, és az elmúlt hónapokban a vezérigazgatói feladatok átvételére készült. A közel 30 év biztosítási piaci tapasztalattal rendelkező szakember korábban a Netrisk.hu Zrt. vezérigazgatója, illetve az Uniqa Biztosító Zrt. igazgatósági tagja volt. Pályafutását 1987-ben az Állami Biztosítónál kezdte.

A Napi.hu A 100 leggazdagabb magyar című kiadványa 2013-as listáján 22,5 milliárd forintos vagyonnal a 25. helyre rangsorolta Kostevc Pétert, akinek közel egyéves irányítása alatt új üzletágak elindításával fejeződött be az egykori Brókernet konszern szervezeti átalakítása. Megkezdte működését a Quantis-csoport és a liechtensteini hercegi család közös privát-banki szolgáltatója, a Quantis Alpha; az előző évihez képest jelentősen javult a vállalatcsoport jövedelmezősége. Az előzetes adatok szerint a magyarországi tevékenységével 2013-ban a vállalatcsoport pénzügyi termékek értékesítéséből mintegy 6,2 milliárd forint árbevételt és 300 millió forintot meghaladó nyereséget ért el.
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: