Már iOS is vásárolhatunk - csak fizessünk

Péntektől már nem csak Android, hanem iOS operációs rendszerrel működő mobileszközökön is megvásárolhatók az autópálya-matricák - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. pénteken az MTI-vel.


A közlemény emlékeztet: a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. fejlesztésének köszönhetően január 20-án sikeresen elindult az új típusú, január elsején bevezetett e-matricák mobilfizetéssel történő értékesítése. A felhasználók továbbra is megvásárolhatnak minden matricatípust - akár előzetes regisztráció nélkül, bankkártyás fizetéssel is - az App Store-ból és a Google Play áruházból díjmentesen letölthető mobilalkalmazással. A társaságnál regisztrált ügyfelek a mobilalkalmazás mellett az interneten keresztül és SMS küldésével is beszerezhetik az e-matricát, köztük az új megyei matricákat is.

Az autópálya-matricák mobilfizetéssel történő megvásárlásáról és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. regisztrált ügyfeleinek kínált szolgáltatásokról a www.nemzetimobilfizetes.hu honlapon vagy a társaság ügyfélszolgálatán, az ugyfelszolgalat@nemzetimobilfizetes.hu e-mail címen, továbbá a 06-36/889-889-es telefonszámon kaphatnak információt az érdeklődők.

Forrás: MTI

Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: