Az MNV Zrt. korszerűsítette ügyiratkezelését

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. csaknem 20 millió oldalnyi vagyonelemekhez kapcsolódó iratanyag digitalizálását tette lehetővé 383 millió forint támogatással az Elektronikus Közigazgatás Operatív Programban (EKOP) - közölte az MNV csütörtökön az MTI-vel.


A társaság tájékoztatása szerint a fejlesztés során a vagyongazdálkodással, a vagyonnyilvántartással, a vagyonértékesítéssel, a környezetvédelemmel, az elbirtoklással, az állami örökléssel, valamint a műemlékekkel kapcsolatos ügyintézés hatékony támogatása valósult meg.

A projekt eredményeként az MNV Zrt. biztosítja annak lehetőségét, hogy a vagyonelemekhez kapcsolódó ügyek iratanyagához beérkező kérelmek elektronikusan kitölthetőek és beküldhetőek legyenek - írja közleményében az MNV Zrt.

A projekt legfőbb célja a költség- és időhatékonyság növelése, így az ügyfelek a vagyonelemekhez kapcsolódó dokumentumokban lévő információkhoz könnyebben, gyorsabban és olcsóbban férhetnek hozzá.

A támogatás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította - közölte a nemzeti vagyonkezelő.

Forrás: MTI 
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: