Az NFM hosszabbít a határidőkön, több idő jut nyílászárócserére

Még több idő jut a nyílászárócserére, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) a támogatott projektek zavartalan, problémamentes megvalósítása és az elszámolás határidőn belüli benyújtása érdekében módosítja, meghosszabbítja a beruházások befejezésének és a pénzügyi elszámolás határidejét.


Az NFM közleménye szerint a kedvezményezetteknek a támogatott beruházást legkésőbb 2015. július 31-éig kell megvalósítaniuk, ezt követően pedig 14 napon belül, de legkésőbb 2015. augusztus 15-éig az elszámolást be kell nyújtaniuk a pályázati portálon keresztül. 

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, a Zöld Beruházási Rendszer (www.zbr.gov.hu) és a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. (www.emi.hu) honlapjain érhető el.

Az NFM 2014. szeptember 29-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Homlokzati Nyílászárócsere Alprogramot. A pályázati kiírás 1,1 milliárd forintos keretösszeggel kívánja támogatni a lakások széndioxid-kibocsátáscsökkentést eredményező energiahatékonysági felújítását.

Forrás: MTI
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: