Legyen Ön is Gazdag Gazda

Legyen ön is Gazdag Gazda. Indul a Pólus Online Partnerportáljának a Magro Indexnek webkonferenciája, amely méltán kapta a gazdag gazda elnevezést, hiszen a konferencián neves szakemberek tartanak előadást úgy a közelgő agrárpályázatokról mint az agrárbiztosításokról.




HELYSZÍN:
Virtuális tér, az Ön irodája, otthona és a mi irodánk az internet segítségével összekötve. Egy kattintás és Ön részese lehet egy különleges konferenciaélménynek. Hogy mindenki számára elérhetővé tegyük az eseményt, egyik alkalommal délelőtt, másik alkalommal délután tartjuk.

PROGRAMOK:
Fókuszban a közelgő agrártámogatások, -pályázatok, ezek tudnivalói és tippek a felkészüléshez, valamint egy forradalmian új agrár biztosítási rendszer, amelyet nálunk láthat először Magyarországon. A konferencián Ön első kézből az otthonában, az irodájában ülve értesülhet mindezen újdonságokról.

ELŐADÓK:
Az agráriumhoz kapcsolódó szolgáltatók elismert szakemberei, akik mögött több száz millió forint értékben megnyert pályázatok és kárrendezések, biztosítások állnak. Mindenben teljes körű, friss és korrekt információt adnak a résztvevőknek a videó-szobában.

KÉRDEZZ-FELELEK:
Az előadások alatt kérdéseket tehet fel az előadóknak, akik segítenek eligazodni a hallott információkkal kapcsolatban. Aki esetleg idő hiányában nem kap választ a kérdésére, a konferencia után 1-2 munkanapon belül emailben válaszolunk rájuk.

Miről is szól a webkonferencia?

2,5 órában csupán internet segítségével, saját otthonából, irodájából kaphat első kézből információkat a következő témakörökben:

Mindent a közelgő agrárpályázatokról! 

Idén több pénzért, könnyebb és rugalmasabb körülmények között pályázhatnak a vállalkozások, mint az elmúlt években. Az előadás fő témája a fiatal gazda program valamint a többi, 2015-ben várható pályázatok. 

Előzmények: miért vált külön alprogrammá a Vidékfejlesztési Programon belül a fiatal mezőgazdasági termelők támogatása, és vált az egyik fókuszterületté? 

Fiatal Gazda: 2014-2020, kinek? hogyan? mikor? mennyit… Fiatal gazda pályázat 2015-től újra! 

Új pályázati rendszer: 2014-től, de miért nincsenek még pályázatok, és mikor lesznek elérhetőek? 

Milyen pályázatok várhatók még és mit kell tudni róluk? Érintett területek: vízgazdálkodás, állattenyésztés, kertészet, gabonatárolás és szárítók korszerűsítése, kockázat-megelőző beruházások, élelmiszer feldolgozók, borászat támogatása. 

Felkészülés: nagy a verseny a támogatási pénzekért. Hogyan tudunk előre készülni, hogy tervünk a szakmai átgondoltságról árulkodjon, és biztosan sikeres legyen? 

Amiről általában nem beszél senki: avagy, mi jön a pozitív pályázati döntés után, mit kell tennünk, hogy jó ütemben jussunk hozzá a pénzünkhöz? 

Kérdések, válaszok, konzultáció az előadóval a videó-szobában. 

Előadó: Miklovicz Péter, pályázati szakértő, cégvezető, Gordius Solutions Tender Kft. 

Agrárbiztosítások új szemszögből!

A mezőgazdasági területek pusztán 40-45%-ára születik növénybiztosítási szerződés. A probléma oka sokszor a tudatos pénzügyi tervezés hiánya, a nem megfelelő szakmai tanácsadás. 

A biztosítási piacról készült saját kutatás bemutatása, az emberek téves gondolkozása az agrárbiztosításokról. 

Állami szerepvállalás erősödése a növénybiztosítások területén, kontra jut-e mindenkinek forrás a 3 Mrd Ft-os támogatási keretből? 

Csak semmi apróbetű!!! De ki mondja meg, hogy melyik biztosítási konstrukciót válasszuk? Új megközelítések és eszközök, amelyek kihasználásával több pénz marad a zsebünkben. Számolunk is! 

Itt a jégszezon, de mennyit fizet a biztosító, ha bekövetkezik a baj? 

Kárrendezés szerepe, avagy jelentsünk kárt? Esettanulmányok valós élethelyzetekről, és olyanokról, akik már biztos, hogy nem mulasztanak el biztosítást kötni….! 

Kisfilm, új portál bemutatása, megoldás a problémákra, kérdezz, felelek.

Előadó: Surmann Árpád, biztosítási szakértő, és az Első Agrárbiztosítási Portál Kft. vezetője

Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: