Burányi Róbert lett a Napi.hu új ügyvezetője

Burányi Róbert lett 2015. június 10-től a Napi.hu üzleti, gazdasági hírportált üzemeltető www.napi.hu Online Kft. ügyvezető igazgatója.


Elődje, Rónai Balázs 2015. június 1-től a Mediaworks Hungary Zrt. vezérigazgatói feladatait látja el. Burányi Róbert (képünkön) új megbízatása mellett továbbra is betölti a Femina Media Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A Femina Média Kft.-t 2015. február 18-án vásárolta meg a www.napi.hu Online Kft.-t is tulajdonló Közép Európai Média és Kiadó Zrt. (CEMP).

A több mint 20 éves informatikai, fejlesztő- és tesztelőmérnöki tapasztalattal rendelkező Burányi Róbert 2007-ben kezdte internetes pályafutását projektmenedzserként. A szakember 2009 végétől felel a Femina Mediához tartozó site-ok ügyvezetői tevékenységeinek ellátásáért. Feladatai közé tartozott egyebek mellett a cég jogi és gazdasági hátterének felépítése, a Femina Mediához tartozó portálok Google bevételi lábának létrehozása és optimalizálása, a belső informatikai rendszerek kialakítása, de a CEMP-akvizícióval kapcsolatban is kulcsszerepet töltött be.
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: