Indul a közbeszerzés az MFB Pontok hálózatának bővítésére

A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) közbeszerzési eljárást indított értékesítési hálózatának bővítésére. Jövőre további 200 MFB Pont jön létre, így több mint 600 helyen lesznek elérhetőek az uniós pénzügyi eszközök a vállalkozások számára - közölte az állami tulajdonú hitelintézet.
Az MFB közleményében felidézi: a kormány áprilisban döntött a fejlesztési bank értékesítési hálózatának hitelintézeti partnerek bevonásával történő bővítéséről annak érdekében, hogy az MFB hitelprogramjai és a 2014-2020 közötti programozási időszak pénzügyi eszközei minél gyorsabban eljussanak a végső kedvezményezettekhez.

Az év végéig megnyíló 442 mellett létrejövő újabb 200 MFB Pont közül 24-et Budapesten és a megyei jogú városokban, további 176-ot pedig kisebb településeken - elsősorban járásközpontokban - kell kialakítani, igazodva az ott bevezetendő pénzügyi termékek célcsoportjának igényeihez. 

Az MFB Pontok bővítése segít abban, hogy a kis- és középvállalkozások a lehető legkönnyebben elérjék az uniós pénzügyi eszközöket értékesítő pontokat, egyenlő esélyt biztosít számukra az ország teljes területén - írja közleményében a bank. 

A közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény november 12-én jelent meg az Európai Unió Hivatalos Lapjában, illetve elérhető és letölthető a https://kozbeszerzes.mfb.hu honlapról. A részvételi jelentkezést december 13-án, délelőtt 10 óráig lehet benyújtani, ebben ajánlatot még nem lehet tenni.

MTI
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: