A magyar milliárdos cége is szerepel a NAV végrehajtási listáján

A milliárdos üzletember, Csipak Péter érdekeltségébe tartozó Immobilia Real Estate Development Kft. is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal végrehajtási eljárással érintettek listáján. A cég szerint a végrehajtási eljárásokat megszüntették.

Csipak Péter 16 milliárdos becsült vagyonával négy évvel ezelőtt az ország 32. leggazdagabb embere volt. A cégjegyzék szerint egy végrehajtást az APEH Észak-budapesti Adóigazgatósága Hátralékkezelési osztálya indított még 2012 januárjában, hármat pedig a Pesti Központi Kerületi bíróság rendelt el a milliárdos érdekeltségébe tartozó Immobilia Real Estate Developement Kft. ellen - írta a Blikk.

Kétszer kért végrehajtást a Főgáz Zrt.: először 2012. július 9-én, másodszor 2013. november 14-én. Egy végrehajtást a Díjbeszedő Faktor is kezdeményezett két és fél hónapja.

A bécsi utcai projekt az eredeti tervek szerinti ütemezés alapján nem valósult meg. Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk munkatársaimmal, hogy stabilizáljuk a cég gazdasági helyzetét. Ennek érdekében megállapodtunk a NAV-val, a kötelezettségeink nagy részét már rendeztük, illetve folyamatosan rendezzük. A végrehajtási eljárásokat megszüntették, csupán az eljárás adminisztrációs késedelme miatt láthatóak ezek még mindig a tulajdoni lapokon - közölte a lap megkeresésére Kovács Alexandra, az Immobilia Zrt. kontrolling vezetője.

Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: