Új mobiltarifák a Telekomnál

Bármilyen díjcsomaghoz rendelhető sok adatforgalmat tartalmazó mobilnet és internetes társkártya

A február elsejétől elérhető új tarifák legfontosabb újdonsága, hogy a korlátlan híváslehetőséget tartalmazó Next csomagokhoz is lehet nagy adatforgalmat tartalmazó mobilinternetet rendelni. Korábban a korlátlan csomagokhoz nem lehetett külön, nagy adatforgalmat tartalmazó netcsomagot rendelni.

A legolcsóbb - Telekom-hálózaton belüli - korlátlan hívást és SMS-ezést, illetve 160 perc hálózaton kívüli hívást tartalmazó Next S csomag 5490 forintba kerül, és 500 megabájtos mobilinternetet tartalmaz. A belföldön minden irányba korlátlan hívást biztosító csomag havi 9990 forintba kerül, ugyancsak 500 megabájtos internettel.

A díjcsomagokhoz azonban mostantól NetPlusz néven kiegészítő mobilnetet is lehet rendelni: extra 1 gigabájt (NetPlusz L) havidíja 1290 forint, 3 gigabájtért havi 2290 forintot kér a Telekom. Az extra 5 gigabájtos adatforgalmat tartalmazó csomagért 3090 forintot kell fizetni. Mindhárom esetben elérhető az akár 60 megabites másodpercenkénti letöltést biztosító 4G szolgáltatás is, arra alkalmas készülékről. A díjcsomagokban foglalt mobilinternetes forgalmat kibővítő NetPlusz csomagot a cég az összes havídíjas, és feltöltőkártyás előfizetési csomaghoz is elérhetővé tette, így akár korábbi díjcsomagot használók is igényelhetik.

A Telekom emellett februártól lehetővé teszi bármelyik díjcsomaghoz olyan Duonet SIM-kártya vásárlását, amellyel a meglévő, elsődleges előfizetés egyenlegére lehet mobilinternetes forgalmat bonyolítani. Az 500 forintért megvásárolható SIM-kártyát például laptopos vagy táblagépes modemben lehet használni, így nincs szükség második mobilinternetes előfizetésre a második eszközhöz, ha az ügyfél saját okostelefonjához már előfizetett egyre. Ez a lehetőség is gyakorlatilag minden ügyfél számára elérhető, kivéve a Fun S nevű, gyerekeknek szánt feltöltőkártyás díjcsomagot.

A társaság azt is bejelentette, hogy azok az ügyfelei, akik internetes fizetésre váltanak, és határidőre kifizetik számláikat, ezentúl havi 300 forintot kedvezményt kapnak díjcsomagjaik havidíjából.

Forrás: [origo] Komment
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: