Az MGF Alapítvány közleménye

Alacsony adók mellett öngondoskodás A radikális adócsökkentés feltétele nem valósulhat meg meásképpen, csak ha 3,9 millió helyett 6,2 millió ember dolgozik a magyar munkapiacokon.

Mindamellett, hogy a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet céljával is egyetértünk: a munka értékét erősíteni kell a magyar társadalomban, amellett a pénzügyi kultúra elsajátításával a felnövő gyerekeknek lesz arra módjuk, hogy jövedelmeiket - az öngondoskodást szem előtt tartva - megfelelően beosszák, törődve jövőjükkel, nyugdíjukkal stb.

A radikális adócsökkentés kizárólag akkor valósítható meg, ha elfogadtatjuk az emberekkel, saját maguknak is tenniük kell jövőjükért, boldogulásukért. Az állam etatista gondoskodása nem tartható fenn tovább. A globális gazdasági válság azt is megmutatta, Magyarország nem képes fenntartani a jóléti államot, már ha egyáltalán megvalósult valaha Magyarországon.

Érthető módon ebben a tömegmédiának is nagy szerepe van: segítenie kell abban, hogy az emberek megértsék, vége a Kádár-korszaknak - minden értelemben.

Kapcsolódó tartalmak
- A közlemény eleje
- Innováció
- Innovációs lánc
- Személyes adatok védelme
- Jogvédő szervezetek
- Politikai kultúra és környezettudatos élet
- Korrupció elleni harc
- Svájci Nagykövetség programja
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: