Jogvédő szervezetek

Mindamellett, hogy a fogyasztáshoz kapcsolódó jogainkat nem teljes körben védik a jogszabályok, mindemellett a meglévő hatóságok és szervezetek sem látják el megfelelően a feladataikat, gyakran a hatósági kör és felelősségek széttagolása miatt. De vannak más okok is, egy energiaszolgáltató ex-multivezér nem lehet a szakirányú hivatal vezetője.

Minthogy aggályosnak tartjuk azt is, hogy a PSZÁF(MNB) vezetői a bankvezérek közül kerülnek ki. De a hírközlés és közlekedés területén sem sokkal jobb a helyzet.

Az MGFA célja, hogy olyan szervezetek jöjjenek létre, amelyek nem a kormányzat előretolt bástyája, hanem a kisfogyasztók érdekeit képviseli.

És a kkv-kat is kisfogyasztóknak tekintjük, hiszen egy néhány millió forintos árbevétel hogyan állhatna szemben - eséllyel - a multikkal, ha nincs segítsége?

Társadalmi kamara

Minden bizonnyal Ön is találkozott már hasonló anomáliával, és Önt is - a legjobb esetben - csak bosszantotta, rosszabb esetben, anyagilag is kárt okozott egy multi az erőszakos piaci magatartásával. Írja meg nekünk a történetét!

Fogyasztási jogokért folytatott harc

Számos történetben érintett, a saját példáján érzi, hogy elbántak Önnel, mással is ez történt, csak éppen nem ismerik egymást! Az MGFA célja, hogy a kisfogyasztókkal együtt lépjen fel, hogy fogyasztási ne tudják csorbítani! Még ma írja meg nekünk, ha úgy érzi, nem megfelelően bántak el Önnel, nem úgy intézték panaszát ügyeit, ahogy elvárta volna.


Kapcsolódó tartalmak
Megosztás a Google Pluson

0 hozzászólás: